Behandlinger

Bach´s Blomsterterapi

Dr. Bach portrætEn enkel og naturlig metode til afbalancering af sindet ved hjælp af vilde blomster. Systemet indeholder 38 forskellige remedier som dækker alle typer af følelser vi rummer som individ. Kan anvendes til mennesker, dyr og sågar planter idet alle påvirkninger lejres i cellerne.

Systemet er udviklet af Dr. Edward Bach. (f. 1886-1936), der så det som sin livsopgave at hjælpe sine medmennesker og oplyse om vejen til selvhjælp og helbredelse. Behandlingen er individuelt baseret, så selv om to mennesker har samme symptomer/ sindsstem-ninger, har de sjældent behov for samme remedier i behandlingflasken.

Gennem en dialog findes der frem til hvilken Bach remedier der vil være anvendelige i den givne situation. En konsultation varer ca. en time og foregår ved personligt fremmøde. Det kan som alternativ dog foregår via telefon eller FaceTime.

                                            Akupunktur for muskel og led smerter

Akupunktur behandlingen ligger inden for “Traditionel Kinesisk Medicin” og bygger på simpel punkt- og meridian diagnostik. Behandlingen er rettet mod længere varende muskel og led smerter men er også velegnet til bla. kvalmebehandling.  Der anvendes altid sterile engang nåle for derved at undgå overførelse af smitsom sygdom. Akupunktur stimulerer punkter i kroppen hvilket hjælper Qi , den vitale energi, til at flyde frit langs meridianerne i kroppen og genoprette balancen. 

Som alternativ til nåle kan anvendes transcutan nervestimulation (TNS), som er små elektriske impulser, der gives på akupunkturpunkter.

En behandling variere tidsmæssigt ifht. evt. kombination af andre behandlinger, men som enkeltstående behandling påregnes ca. 45 min. og lidt længere første gang.

Håndklæde medbringes.

REIKI healing

                                             Usui Shiki Ryoh eller blot Usui systemet stammer oprindeligt fra Japan og er kommet til Usui Shiki RyohoEuropa via Hawaii. Dette system er gennem tiderne anvendt af Japanske munke og benævnes som det oprindelige Reiki system. Reiki betyder “universel livsenergi” og kanaliseres gennem healerens berøring til den der har behov. Reiki behandling støtter hele personen både fysisk, psykisk, følelesesmæssigt og spirituelt. Healing føles ofte som varme, kulde, prikken, kilden eller tyngde fornemmele.

En helkrops behandling varer ca. 1½ time og chakre afbalancering ca. 45 min..

Håndklæde medbringes.

Alle behandlinger Mea-Vita tilbyder, er komplementære med hinanden og almindelig medicinsk behandling.

For yderligere information se www.meavitacare.dk