Bach´s Blomsterterapi

Bach´s Blomsterremedier

Dr. Edward Bach (1886-1936) var oprindelig engelsk læge men gik fra den ortodokse medicin til udvikling af naturmedicin til behandling af de følelsesmæssige og åndelige sindstilstande. Moder tinkturen til remedierne bliver alle fremstillet af Bach Centret, Oxfordshire i England samt færdig produceret af Englands ældste homøopatiske virksomhed hvilket sikrer et standardiseret produkt hvor indholdet og mængden af virksomt stof er kendt.

Blomsterremedierne virker ved at behandle specielt de følelsesmæssige områder hos individet og ikke sygdommen eller dens symptomer. Derfor kan to personer med samme sygdom have brug for forskellige remedier.

Remedierne virker ikke ved at undertrykke den negative følelse, men ved at omdanne den til en positiv følelse og stimulere individets ressourcer til selv at helbrede og vitalisere sig så det kan hjælpe med at bekæmpe sygdom og stress.

Man behøver ikke at være fysisk syg for at have gavn af remedierne. De fleste af os gennemlever udmattelse og besværligheder herunder angst, manglende selvtillid, fobier, sorg, stress, viljesvaghed m.m.. I disse perioder kan remedierne være en god hjælp til at oprette balancen i sindet så fysisk sygdom kan undgås.

“Sundhed er vor arv, vor ret. Det er den fuldstændige og fuldkomne forening mellem sjæl, sind og krop, og det er ikke et uopnåeligt mål men noget så enkelt og naturligt, at mange af os har overset det.”    Dr. Edward Bach

For yderligere information se www.meavitacare.dk