Om mig

Bach Foundation logo Kære læser. Først af alt, tak fordi du vil læse med.

Mea Vita er latin og betyder ”Mit liv” og det er hvad mine behandlinger er blevet en stor del af.

For nuværende arbejder jeg primært som Intensiv sygeplejerske og har både special og efteruddannelse inden for dette område. Denne uddannelse åbner for mange mulighedder hvor af jeg også har benyttet mig af nogle. Bla. har jeg været på Grønland at arbejde af flere omgange. En kæmpe oplevelse og en kæmpe gave, at se hvordan menneskene stadig er forbundet med naturen i en helt speciel grad.

Jeg er medlem af Dansk Sygeplejeråds faglige selskaber for Intensiv og opvågnings sygeplejersker (FSAIO) samt sygeplejersker med interesse for komplementær og alternativ behandling (FS-KAB).

602311_151729524962638_1907582560_nSiden 2014 hvor jeg afsluttede den Internationale Bachterapeut uddannelse har jeg arbejdet med denne behandling. Jeg kan ikke huske hvornår jeg stødte på Bach Blomsterterapi første gang. Men det blev ved med at dukke op og gjorde mig nysgerrig. I starten troede jeg ikke meget på det, for jeg er jo godt forankret i den vestlige medicin, men alligevel har jeg måtte bøje mig i støvet. Jeg har både mærket og set, at det virker på både voksne, børn og dyr.

Ved siden af Bach blomstertereapi begyndte jeg igen at tage fat på den akupunktur jeg havde tilegnet mig viden om tilbage i 2011. Dette er akupunktur som smertelindring ved almindelige muskel og led smerter og har været meget givende også ifht. bivirkninger ved cancer behandling. I slutningen af 2015 blev jeg Reiki healer af 2. grad i Usui systemet. Derved tilbyder jeg psykiskhealing, fjernhealing af krop og renselse af hus ud over den mere almindelige healing af kroppen. Reiki healingen har samlet hele min klinik til en komplementær enhed, hvor behandlingerne forstærker hinanden. Sidst men ikke mindst er jeg uddannet inden for Access® som BARS® behandler.

Så alt i alt syntes jeg, at min vej til at være hvor jeg er idag, har været spændende. 207641_225092077626382_228262893_n
Startende i 2001 hvor jeg dimiterede som sygeplejerske. Arbejdede inden for neurologien i de første år, og fik en rigtig god basis for mit arbejde idag. Min interesse for palliativ pleje og behandling til videre udvikling af mine evner som alternativ behandler med sidste skud på stammen som Reiki healer. Men det betyder også for mig, at jeg gennem alt dette  har opnået en del erfaring i, at tale med mennesker der har det svært. 

Jeg glæder mig til at møde dig i min klinik.

 

De bedste hilsner 

Charlotte Bagge