Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: http://www.mea-vita.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Der kan ikke skrives direkte på www.mea-vita.dk hvorfor der ikke gemmes nogen personlige data eller kan oprettes cookies på dette.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvem vi deler dine data med

www.mea-vita.dk genererer ikke data til trediepart ud over til den analyse vi modtager over antal af besøgende.

Hvor længe vi gemmer dine data

Som klient hos Mea-Vita  -klinikken for livsenergi bliver journaler opbevaret i minimum 3 år eller så længe der er behov for dette i forhold til behandling.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du er klient hos Mea-Vita  -klinikken for livsenergi kan du til en hver tid bede om de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.